Select Page

Handle with Care

Tarr Hajnalka képzőművész közösségi projektje

Töltsön fel a kezéről egy képet! Egyszerűen egy perc alatt.

* Kérjük, helyezze a kezét az asztalra, és készítsen fotót az egyik kézfejéről a telefonjával a plusz gomb megnyomásával! Kérjük, ügyeljen arra, hogy a csuklótól az ujjak végéig látszódjon a kézfej! (lásd ábra)

Adatok
* Ezen az e-mail címen értesítjük a kiállítás megnyitójáról. Személyes adatai nem kerülnek megosztásra harmadik féllel.

Üzenet (opcionális max 250 karakter)


“”Ludwig múzeum

Hogyan tud részt venni a kiállításon?

A “Handle with care” Tarr Hajnalka képzőművész közösségi projektje a Vigyázat, törékeny/Handle with Care című kiállításon, amely a Ludwig Múzeumban kerül megrendezésre

Készítsen egy fotót a kezéről!

Tegye a kezét egy asztalra úgy, hogy a tenyér lefelé nézzen, és a csuklótól az ujjak hegyéig legyen látható a képen! Az ujjai egymáshoz zártan helyezkedjenek el.

Töltse fel

Töltse fel a kézfejéről készített fényképet. Adja meg az intézmény nevét, ahol dolgozik, ha szeretné adja meg az opcionálisan kért adatokat. Pipálja be az adatvédelmi tájékoztatót, majd a beküldés gombra kattintva küldje el.

Töltse fel!

Töltse fel a kézfejéről készített fényképet! Adja meg az intézmény nevét, ahol dolgozik, és ha szeretné adja meg az opcionálisan kért adatokat! Pipálja be az adatvédelmi tájékoztatót, majd a beküldés gombra kattintva küldje el!

Jöjjön el és nézze meg a kiállítást!

Várjuk szeretettel Önt és családját, kollégáit a Vigyázat, törékeny/ Handle with Care kiállítás megnyitóján 2023.09.14-én. (Ha megadta az e-mailcímét, hivatalos meghívót küldünk Önnek online.)  A kiállításon megtekintheti a beküldött kéz fotókból Tarr Hajnalka képzőművész által készített installációt, amelyen megkeresheti/felfedezheti saját kezét.